dijous, 16 de maig del 2013

CATALUNYA 25N


Després de la polèmica manifestació del 11 de Setembre a Barcelona on es van concentrar més de milió i mig de persones per reclamar la independència del territori català, Artur Mas es va reunir amb l'ANC ( Assemblea Nacional Catalana). En aquella reunió van exposar-li al president de la Generalitat el motiu pel qual es manifestaven i pel qual el canvi s'hauria de produir el més aviat possible.
Des de llavors Artur Mas va reunir-se amb  tot el seu govern i van decidir de tirar endavant la decisió del poble.
Poc més de un mes després de la manifestació pacífica i familiar que es va produir a Barcelona, Artur Mas va decidir convocar eleccions per poder canviar el projecte del partit   i que el poble de Catalunya decidís quin partit polític volia que els dirigís i quin camí volien escollir.
El 25 de Novembre de 2012
un dels dies en que més població es va dirigir a les urnes. Molta gent es va quedar sense votar des de l'estranger degut amb totes les barreres que els hi van ficar des de les ambaixades espanyoles.  Tot i així va ser un dia històric on es va veure que la gent tenia ganes de tirar per aquest nou camí.

En la imatge de la dreta veiem clarament com destaquen els partits que van a favor del canvi i com baixen els partits que no volem aquí com per exemple PP o PSC que mai sabem on es posiciona.  La victòria de CIU era evident i la segona força que ningú esperava i ens va sorprendre positivament ERC. Esperem que d'aquestes eleccions en surti un bon fruit.

Clàudia Cristina/ 3º entrega (Reportatge)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada